PRAKTISK

Tid og Sted

Dato

Scenariet afholdes i uge 29 fra d. 21. juli til og med d. 25. juli 2021.

Spilsted

Vi spiller i Næstved øvelsesterræn på Skyttemarksvej 192, 4700.

Corona-restriktioner

Alle spillere skal have gyldigt corona-pas ved indtjekning d. 21. juli.

Billet

Billetprisen er 750,-. Du får mulighed for at købe billet efter at du er tilmeldt et hold. Se hvordan du tilmelder et hold her. Billetten er personlig og kan ikke sælges videre. Billetten kan ikke refunderes.

money

Mad og drikke

Til Hexværk lægger vi vægt på indlevelsen. Derfor er al drikkelse i kroen og grøntsagerne på markedet inkluderet i din billet. Det betyder, at du i spillet vil kunne købe frugt og grønt på markedet og drikkelse (med eller uden alkohol) i kroen, for dine ingame penge. Hvilke frugter og grøntsager, der er på markedspladsen bliver koordineret med holdlederne. Generelt forventer vi at holdene selv har en plan for deres måltider, som de så kan supplere med varer de har købt ingame. Vi stiller også en køletrailer til rådighed for spillerne. 

Overnatning

Til Hexværk sover alle på ingameområdet. Holdene står selv for at medbringe ingametelte. Det er fint at have et dedikeret ‘sovetelt’, men i så fald skal det være lukket for spil, sådan at ingen moderne remedier ligger til skue.

architecture-chairs-daylight-1414059

Alder og alkohol

Man skal være fyldt 16 år for at deltage til scenariet. Man kan dog ikke købe alkohol til spillet, medmindre man er fyldt 18.

Ild og brænde

Vi køber en palle brænde, som bliver fordelt mellem holdene. 

Det er tilladt at have åben ild så længe, der er vand (eller tilsvarende mulighed for at slukke bålet) i nærheden. Åben ild skal holdes væk fra telte. Der vil også blive udpeget, hvor på spilpladsen, der står brændslukkere. Der må gerne graves huller i terrænet.

Toilet og bad

Der er toilet i offgameområdet. Toilettet ligger 100 meter fra spilområdet. Der er også adgang til bad, men der skal man køre en lille tur, for at komme hen til faciliteterne.

Dyr og foto

Der vil fra arrangørernes side blive filmet og fotograferet under scenariet. Hvis du ikke vil være med på materialet, så skriv en mail til os på hexvaerk@gmail.com, hvor du erklærer dette.

På spilområdet går der heste og kvæg og de er vant til mennesker. Hvis I selv har nogle søde dyr, der passer til scenariet, er de meget velkomne!