FAQ

HISTORIEN

1263. Hvis du vil se hele tidslinien så er den her – men pas på spoilers!

Meget gerne. Vær dog opmærksom på ikke at ændre ved noget i Witcher-universet.

Vi bruger de ord vi har lyst til, engelsk eller dansk. Udtalen af navne og ord er op til spillerne selv, da forskellig udtale blot vil fremstå som forskelle i dialekt.

Det er de færreste småfolk der kan læse og skrive. Der er dog undtagelser. Især inden for de militære erhverv er der flere der har læse- og skrivefærdigheder.
Handelsfolk har ofte brug for én, der kan læse og skrive, men hyrer gerne en skriver, hvis de ikke selv har færdighederne til det.

Der er mange trosretninger i Witcher-universet. De fleste af dem er ret frie til fortolkning. Du kan læse om dem her: https://witcher.fandom.com/wiki/Religion .

Vær opmærksom på at vi spiller i 1263 og der er en religion som The Eternal Flame eksempelvis ikke udbredt.

PRAKTISK

Foreningen Rotefox, der står bag både Tronspillet og Hexværk – er en almennyttig forening, der laver dansk liverollespil. Hovedaktørerne i foreningen er Dalle og Bjørn.

Når dit hold er tilmeldt, så vil alle spillere på holdet modtage en mail med information om billetkøb. Billetprisen er 750,-.

Leje af spilområde, rekvisitter, driftsomkostninger, sanitære faciliteter, markedsføring og logistik.

Man skal være 4 for at lave et hold, men vi tager løbende imod emails fra folk, der ønsker at komme, men ikke har et hold. Så kan vi eventuelt samle de interesserede til et hold når vi er nået 4 eller flere.

I kroen kan du købe mjød, øl, vin og sodavand for ingame penge, så lad dankortet blive i teltet.

Ja, eget alkohol kan nydes overalt på spilstedet.

REGLER

I udgangspunktet, ja. Alle våben skal dog gennem våbentjek.

For at give alle spillere de bedste forudsætninger for indlevelse.

Ja, men i så fald må du ikke “shield bashe”.

Fordi det her er et Witcher-rollespil. I Andrzej Sapkowskis narrativ dør folk ofte som konsekvens af deres handlinger. Vi ønsker at have samme dystre og usikre stemning til vores scenarie. Vær dog opmærksom på, at hvis du bliver opdaget i dit morderiske foretagende, vil du ende i galgen, på bålet eller på hjul og stejle.

Har du spørgsmål, der ikke optræder her? Skriv til hexvaerk@gmail.com eller spørg os på vores Facebookside. ​